Jídelníček
Možnost dietního a individuálního stravování.

Pondělí

22.4.


STÁTNÍ SVÁTEK

Úterý

23.4.

Ranní svačina: Přesnídávka, piškoty

Polévka: Květáková

Oběd: Rizoto s kuřecím masem a sýrem

Odpolední svačina: Chléb, pomazánkové máslo, šunka, zelenina

Středa

24.4.

Ranní svačina: Cereálie, mléko, ovoce

Polévka: Drůbeží s krupicovými noky

Oběd: Kovbojské fazole s vepřovým masem

Odpolední svačina: Chléb, masová pomazánka, zelenina

Čtvrtek

25.4.

Ranní svačina: Rýžový chlebík, lučina, zelenina

Polévka: Zelná

Oběd: Rybí karbanátek, bramborová kaše, kompot

Odpolední svačina: Zakysaná smetana, houska, ovoce

Pátek 
26.4.

Ranní svačina: Tmavé pečivo, tvrdý sýr, máslo, ovoce 

Polévka: Hovězí s játrovou rýží

Oběd: Špagety po provensálsku s kuřecím masem, sýr

Odpolední svačina: Domácí buchta, granko