Jídelníček
Možnost dietního a individuálního stravování.


Pondělí

16.3.

Ranní svačina: Kukuřičné lupínky, mléko, ovoce

Polévka: Pórková

Oběd: Vepřové rizoto se sýrem, okurka

Odpolední svačina: Dýňová houska, žervé, zelenina


Úterý

17.3.

Ranní svačina: Tmavé pečivo, máslo, džem, ovoce

Polévka: Rybí

Oběd: Kuřecí plátek na rozmarýnu, brambory, míchaný zelný salát

Odpolední svačina: Veka, pomazánka z červené řepy, mléko


Středa

18.3.

Ranní svačina: Chléb, tavený sýr, zelenina

Polévka: Česnečka

Oběd: Jemný fazolový guláš, vejce

Odpolední svačina: Houska, šunka, máslo, ovoce


Čtvrtek

19.3.

Ranní svačina: Smetánek, ovoce

Polévka: Hovězí vývar se smaženým hráškem

Oběd: Špagety po provensálsku s kuřecím masem, sýr

Odpolední svačina: Veka, masová pomazánka, zelenina

Pátek

20.3.

Ranní svačina: Domácí buchta, granko

Polévka: Rajská s kapáním

Oběd: Francouzské brambory, červená řepa

Odpolední svačina: Chléb, pažitková lučina, ovoce