Jídelníček

Možnost dietního a individuálního stravování.


Pondělí 22.2.


Ranní svačina: Pudink , ovoce

Polévka: Hovězí s těstovinou  

Oběd: Vepřové rizoto se sýrem, okurka

Odpolední svačina: Celozrnný chléb, šunka, máslo, zelenina


Úterý 23.2.


Ranní svačina: Kuku plátky, pomazánkové máslo, salátová okurka

Polévka: Žampionový krém

Oběd: Jemný fazolový guláš, vejce

Odpolední svačina: Dalamánek, hermelínová pomazánka, zelenina


Středa 24.2.


Ranní svačina:  Croissant, mléko, ovoce

Polévka:  Drůbeží s kapáním

Oběd: Rybí prsty, bramborová kaše, kompot

Odpolední svačina: Chléb, bylinková lučina, zelenina


Čtvrtek 25.2.


Ranní svačina: Jogurt, loupák, ovoce

Polévka: Skotská

Oběd: Kuřecí stehno na paprice, těstoviny

Odpolední svačina: Houska, šunková pěna, zelenina

Pátek 26.2.


Ranní svačina: Rýžový chlebík, tavený sýr, zelenina

Polévka: Rajská s rýží

Oběd: Francouzské brambory, okurka

Odpolední svačina: Dalamánek, máslo, zelenina