Jídelníček
Možnost dietního a individuálního stravování.

Pondělí 22.2.
Ranní svačina: Pudink , ovoce
Polévka: Hovězí s těstovinou
Oběd: Vepřové rizoto se sýrem, okurka
Odpolední svačina: Celozrnný chléb, šunka, máslo, zelenina

Úterý 23.2.
Ranní svačina: Kuku plátky, pomazánkové máslo, salátová okurka
Polévka: Žampionový krém
Oběd: Jemný fazolový guláš, vejce
Odpolední svačina: Dalamánek, hermelínová pomazánka, zelenina

Středa 24.2.
Ranní svačina: Croissant, mléko, ovoce
Polévka: Drůbeží s kapáním
Oběd: Rybí prsty, bramborová kaše, kompot
Odpolední svačina: Chléb, bylinková lučina, zelenina

Čtvrtek 25.2.
Ranní svačina: Jogurt, loupák, ovoce
Polévka: Skotská
Oběd: Kuřecí stehno na paprice, těstoviny
Odpolední svačina: Houska, šunková pěna, zelenina

Pátek 26.2.
Ranní svačina: Rýžový chlebík, tavený sýr, zelenina
Polévka: Rajská s rýží
Oběd: Francouzské brambory, okurka
Odpolední svačina: Dalamánek, máslo, zelenina